Uno Finans Refinansiering

Uno Finans Refinansiering

(5 vurderinger)
Gi din vurdering

Annonselink


En søknad, tilbud fra 21 banker
La bankene kjempe om deg
Mulig å søke med betalingsanmerkning

Rente: 6,81% – 40%
Beløp: 10 000 – 500 000
Nedbetaling: 15år

Effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Uno Finans er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

Uno Finans kan også tilby refinansiering dersom du har betalingsanmerkninger. Dette krever eventuelt at du kan stille sikkerhet i egen bolig. 

Vær imidlertid obs på at Uno Finans ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Hvorfor benytte finansagent

Uno Finans er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. I en slik sammenheng forenkler finansagenter som Uno Finans jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Fordeler ved å benytte finansagent

 • En søknad, svar fra flere banker
 • Ingen ekstra kostnad for deg
 • Enkelt å sammenligne tilbud
 • Bankene vet at de konkurrerer om deg

Fordeler

 • Lav effektiv rente
 • En søknad, svar fra flere banker
 • Ingen ekstra kostnad for deg
 • Enkelt å sammenligne tilbud
 • Tilbyr refinansiering
 • Bankene vet at de konkurrerer om deg

Ulemper

 • Lån og refinansiering uten sikkerhet har alltid høyere rente enn lån med sikkerhet

Om Uno Finans

Uno Finans er en uavhengig finansagent som formidler forbrukslån, boliglån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til Uno Finans for å låne penger, sendes søknaden automatisk til flere forskjellige banker. Bankene ved at de konkurrerer om det, og slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. 

Uno Finans samarbeider med en rekke banker, blant annet: yA Bank, Bank Norwegian, Nordax Bank, BlueStep, Bank2, Kraft Bank og My Bank. Hos Uno Finans får du derfor en sammenligning av de beste tilbudene fra forskjellige banker, og du kan deretter velge det beste lånetilbudet. 

Lånetilbudet du får er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager. Dersom du takker ja til lånetilbudet, vil du normalt motta pengene innen 1-3 virkedager.

Hva kan refinansiering fra Uno Finans brukes til?

Med refinansiering fra Uno Finans kan du søke om lån eller refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. Ved refinansiering vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. 

Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. Uno Finans tilbyr også refinansiering med sikkerhet i bolig, og kan derfor hjelpe deg dersom du har betalingsanmerkninger.

Ved forbrukslån bestemmer du selv hva du vil bruke pengene til.

Ofte stilte spørsmål om refinansiering fra Uno Finans:

Hvordan fungerer refinansiering hos Uno Finans?

Uno Finans er en agent som forenkler låneprosessen for deg. Dette er helt kostnadsfritt for deg. Uno Finans samarbeider med en rekke banker, og du trenger kun å fylle ut en søknad.

Uno Finans gjør deretter jobben for deg og henter inn tilbud fra bankene de samarbeider med, og du kan deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet på forbrukslån eller refinansiering.

Er tilbud fra Uno Finans bindende?

Tilbudet du får fra Uno Finans er helt uforpliktende frem til du eventuelt skriver under på låneavtalen. Du vil altså først motta et tilbud og kan vurdere dette før du bestemmer deg.

Det er også 14 dagers angrerett etter utbetaling.

Hvor stort beløp kan jeg refinansiere?

Ved refinansiering hos Uno Finans kan du låne mellom 10 000 og 600 000 kroner uten sikkerhet med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Dersom du ikke skal refinansiere, så er nedbetalingstiden maks 5 år.

Hva er refinansiering?

Ved å refinansiere gjeld vil du kunne samle dyre forbrukslån, smålån, kredittkort og annen gjeld i et nytt lån. Du får da alt samlet på en faktura, og en långiver å forholde deg til.

Refinansiering vil også ofte kunne gi deg lavere månedlige kostnader.

Hvorfor bør jeg søke hos flere banker?

Ved refinansiering eller forbrukslån settes renter og vilkår individuelt basert på din økonomi. Det er derfor fornuftig å hente inn flere tilbud for å finne den banken som gir deg de beste vilkårene.

Ved å søke hos en agent som Uno Finans, så henter de inn tilbud fra flere banker for deg, og du kan deretter sammenligne og velge det beste tilbudet. Bankene vet da at de konkurrerer om deg som kunde.

Å benytte Uno Finans for å hente inn tilbud fra flere banker er helt kostnadsfritt for deg.

Renter og gebyrer
Info om banken
Vilkår
Detaljer
Nominell rente fra
5.99%
Nominell rente til
24.9%
Lånebeløp fra
10000,-
Lånebeløp til
500000,-
Maks nedbetaling
5år
Aldersgrense
25år
Gebyrer
Etableringsgebyr
Termingebyr
45,-
Fakturagebyr
Uno Finans Refinansiering
Effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Annonselink

Din liste

Sammenlign
FJERN ALLE
SAMMENLIGN
0