Lendo Refinansiering

Lendo Refinansiering

(5 vurderinger)
Gi din vurdering

Annonselink


En søknad, tilbud fra 24 banker
La bankene kjempe om deg
Høy maksimal lånegrense

Rente:
6,58% – 96,76%
Beløp:
5000 – 500 000
Nedbetaling:
15
år

Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kost. kr 37.988, totalt kr 167.988.

Lendo er en del av Schibsted-konsernet og som er blant Nordens største mediekonsern med over 7700 ansatte i 27 ulike land. I Norge eier Schibsted også selskapene Aftenposten, VG, E24, Bergens Tidene, Dine Penger.

Lendo samarbeider med en rekke banker, herunder Gjensidige Bank, yA Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, BB Finans, Svea Finans og Ekspress Bank. Dette gjør Lendo til en av de største og mest kjente låneformidlerne i Norge. Hos Lendo får du en sammenligning av de beste tilbudene fra forskjellige banker, og du kan deretter velge det beste lånetilbudet.

Hos Lendo får du tilbudene i løpet av 24 timer, og de er gyldige i 30 dager. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er helt uforpliktende.

Fordeler med Lendo Refinansiering

Lendo er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. Hos Lendo kan du søke om refinansiering på inntil 600 000 kr.

Vær imidlertid obs på at Lendo ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Fordeler ved å benytte finansagent

Lendo er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. 

I en slik sammenheng forenkler finansagenter som Lendo jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Du vil deretter kunne få tilbud fra flere banker slik at du enkelt kan sammenligne tilbudene du mottar.

 • En søknad, svar fra flere banker
 • Ingen ekstra kostnad for deg
 • Enkelt å sammenligne tilbud
 • Bankene vet at de konkurrerer om deg

Fordeler

 • Lav effektiv rente
 • Høy maksimal lånegrense
 • Enkelt å sammenligne tilbud
 • En søknad, svar fra flere banker
 • Ingen ekstra kostnad for deg
 • Tilbyr refinansiering
 • Bankene vet at de konkurrerer om deg

Ulemper

 • Lån og refinansiering uten sikkerhet har alltid høyere rente enn lån med sikkerhet

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Lendo kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en effektiv rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en effektiv rente på 12-15%. Med refinansiering fra Lendo vil du kunne få bedre oversikt, færre gebyrer og en lavere rente.

Lendo tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet. Ved Lendo forbrukslån velger du selv hva pengene skal brukes til.

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering fra Lendo er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler. Ved refinansiering vil du som regel kunne betale ned lånet over 15 år.

Ofte stilte spørsmål om Lendo

Hvem står bak Lendo?

Lendo er en finansagent som er en del av Schibsted-konsernet.
 
Som uavhengig finansagent formidler Lendo forbrukslån, lån og refinansiering. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke om lån eller refinansiering via Lendo.
Lendo forenkler prosessen for deg slik at du kun trenger å sende en søknad, og basert på den få svar fra flere banker

Kan alle søke om refinansiering hos Lendo?

Du må være over 20 år, ha registrert inntekt og ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger for å søke om refinansiering eller forbrukslån hos Lendo

Koster det noe å søke om refinansiering hos Lendo?

Nei, det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om forbrukslån eller refinansiering via Lendo. Lendo får betalt av bankene de samarbeider med, men dette medfører ingen ekstra kostnader for deg.

Hvorfor søke om refinansiering hos Lendo?

Ved refinansiering settes renten individuelt, og du vet derfor ikke hvilket tilbud du får før bankene har behandlet din søknad. Det er derfor smart å hente tilbud på refinansiering hos flere banker.

Denne jobbe forenkler Lendo for deg. Du sender kun inn en søknad, og basert på denne kan du deretter få tilbud fra bankene Lendo samarbeider med.
Bankene vet da at de konkurrerer om deg som kunde, og du kan enkelt velge den banken som gir deg de beste betingelsene.

Hvilke tjenester tilbyr Lendo?

Lendo er en finansagent som hjelper deg med å sammenligne refinansiering og forbrukslån hos en rekke banker. Dette er helt uforpliktende og kostnadsfritt, og du kan deretter velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

Hvilken rente får man hos Lendo?

Lån og refinansiering uten sikkerhet har en høyere rente enn lån med sikkerhet.  Renten er fra 5,33% og settes individuelt basert på din økonomi.

Renter og gebyrer
Info om banken
Vilkår
Detaljer
Nominell rente fra
5.95
%
Nominell rente til
23.4
%
Lånebeløp fra
5000
,-
Lånebeløp til
500000
,-
Maks nedbetaling
15
år
Aldersgrense
20
år
Gebyrer
Etableringsgebyr
Termingebyr
Fakturagebyr
40
,-
Lendo Refinansiering
Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kost. kr 37.988, totalt kr 167.988.

Annonselink

Din liste

Sammenlign
FJERN ALLE
SAMMENLIGN
0