Inneholder markedsføring

Test av Sbanken Refinansiering

sbanken refinansiering
Terningkast 5
Eksempel: Eff. Rente 8,99 %. 95 000 kr o/5 år. Kostnad 22 328 kr. Totalt 117 328 kr.

Sbanken

Sbanken (tidligere Skandiabanken) en norsk bank med hovedkontor i Bergen. Banken er en ren nettbank, og har ingen filialkontor. 

Banken tilbyr også andre bankprodukter som kredittkort, brukskonto, boliglån, billån, sparekonto m.m. Sbanken tilbyr en rente på mellom 7,98 og 19,98 prosent. I tillegg er det ingen etableringsgebyr eller termingebyr. Gjennomsnittsrenten er på 10,06%.

Refinansiering fra Sbanken

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån, og på den måten få bedre oversikt over økonomien. Du vil som oftest få lavere rente og bedre betingelser ved å ta opp et nytt lån for å betale ned slik kredittgjeld og dyre smålån. 

 

Ikke bare får du bedre oversikt over økonomien din med kun en regning i måneden, men som regel lønner det seg også økonomisk da du får bedre betingelser. Med Sbanken kan du låne mellom 25 000 og 500 000 kroner, og refinansieringslånet betales ned over inntil 15 år.

Hvilke krav stilles ved refinansiering hos Sbanken

For å få refinansiering fra Sbanken må du være over 23 år gammel, du kan ikke ha aktive inkassosaker på deg og du må ha en inntekt på minimum 300 000 kroner. Sbanken foretar en kredittsjekk av alle søkere, og dette sammen med opplysningene fra søknaden vil avgjøre hvilken rente du kan få på ditt lån.

Betalingsforsikring

Hos Sbanken har du mulighet til å tegne betalingsforsikring som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Dette er en forsikring som hjelper deg økonomisk ved uforutsette hendelser, og vi anbefaler at du setter deg inn i vilkår og regler dersom du ønsker å kjøpe denne forsikringen. 

 

Forsikringen må bestilles under utfylling av lånesøknaden hos Sbanken.

  • Sykdom/sykemelding
  • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering
  • Sykehusinnleggelse
  • Fullt tap av arbeidsførhet
  • Dødsfall

 

Ved sykdom/sykehusinnleggelse vil det løpe en kvalifiseringstid på 90 dager, mens denne er satt til 30 dager for ufrivillig arbeidsledighet/permittering og sykehusinnleggelse. Karensperioden (fredningstid) varierer derimot ut ifra det enkelte tilfelle, og er satt til 30 dager for sykdom/sykehusinnleggelse og ufrivillig arbeidsledighet/permittering, og 3 dager for sykehusinnleggelse.

 

For sykdom/sykemelding, ufrivillig arbeidsledighet/permittering og sykehusinnleggelse (gjelder kun for selvstendig næringsdrivende) dekker betalingsforsikringen det månedlige terminbeløpet i inntil 12 måneder per skadetilfelle, og til sammen 36 måneder gjennom hele låneperioden. Forsikringen har også et tak på 10 000 kroner per måned.

 

Ved ufrivillig arbeidsledighet, ufrivillig permittering og fullt tap av arbeidsførhet dekker forsikringen månedlige renter og avdrag hver måned inntil maksimalt 36 måneder i løpet av den totale låneperioden. Forsikringen har en begrensning på 15 000 kroner per måned, og gjelder i maksimalt 12 måneder per skadetilfelle.

 

Ved dødsfall dekkes inntil 500 000 kroner av det utestående forsikrede lånebeløpet.

Prisen for Sbanken betalingsforsikring er 7,3% av ditt terminbeløp betales etterskuddsvis (belastes sammen med månedlig terminbeløp).

Fordeler med Sbanken

Ulemper med Sbanken

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Sbanken kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. 

Sbanken tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Sbannken er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler. 

Vilkår for å søke

Gebyrer

9
Sbanken Refinansiering

Brukeropplevelse
9
Renter og gebyrer
8.5
Vilkår
8
Helhetsvurdering
8.7

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

 • Brukeropplevelse: 10%
 • Renter og gebyrer: 50%
 • Vilkår: 30%
 • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Sbanken får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Nettsiden er oversiktlig, med enkel tilgang til vanlige spørsmål og svar. Det er også enkelt å kontakte Sbanken direkte på siden.

 

Renter og gebyrer:

Sbanken får 8,5/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Lav rente, og ingen etableringsgebyr eller termingebyr.

 

Vilkår:

Lånet får 8/10 poeng i kategorien Vilkår. Du kan låne fra 25 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid, responstid og aldersgrense. Litt trekk for at det ikke er mulig å få avdragsfrihet.

 

Helhetsvurdering:

Sbanken får 8,7/10 poeng i vår helhetsvurdering. Sbanken er et godt valg for de aller fleste med sitt tilbud.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
 • Total (0)
Sammenlign
0