Inneholder markedsføring

Test av Sambla Refinansiering

Sambla Refinansiering
Terningkast 6

Fordeler med Sambla Refinansiering

Sambla er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

 

Sambla har fått svært gode tilbakemelding fra sine kunder på Trustpilot. Vær imidlertid obs på at Sambla ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Fordeler med å benytte finansagent

Sambla er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

 

 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. 

I en slik sammenheng forenkler finansagenter som Sambla jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Om Sambla

Sambla kan hjelpe deg med å få orden på din privatøkonomi og arbeider hardt for at du skal kunne få lavere kostnader på dine lån. De ønsker å være et transparent mellomledd mellom deg og bankene, med et stort fokus på kundeservice og individuell rådgivning. 

 

Sambla ble grunnlagt i Sverige i 2014 og består i dag av over 140 ansatte fordelt på hovedkontoret i Stockholm, Lund og Oslo. De første 2 årene var Sambla kun aktiv på det svenske markedet, men siden høsten 2016 har de også vært på det norske markedet. Frem til nå har de hjulpet mer enn 140 000 kunder med å forbedre sine vilkår på lån og kreditter, og de har også fått svært gode tilbakemeldinger fra kundene sine på Trustpilot. 

 

Sambla sine verdier bygger på transparens, forståelse og effektive løsninger for sine kunder. De har et stort fokus på å rekruttere kompetente medarbeidere og holde et høyt kunnskapsnivå i selskapet. Alle økonomiske rådgivere gjennomgår tre måneder med grundig opplæring før de får mulighet til å hjelpe deg som kunde. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at du mottar de beste rådene og får rett svar på alle dine spørsmål.

Fordeler med Sambla

Ulemper med Sambla

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Sambla kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. 

 

Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. Sambla tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Sambla er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: nom.rente 9,50, Eff.rente 9,92%, 100.000,-, o/9 år, etabl.geb. 0,-, Totalt: 149 141,-
10

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse

Sambla får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Sambla har en god og oversiktlig hjemmeside med artikler og ofte stilte spørsmål. Man kan også ringe dem for å få raskt svar på spørsmål. Søknadsprosessen er enkel, og du får tilbud fra flere banker ved å sende inn en søknad.

 

Renter og gebyrer:

Sambla får 8,7/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Laveste rente er 6,17%. Renten settes individuelt, men ved å få tilbud fra flere banker er det enkelt å sammenligne de forskjellige tilbudene man får

 

Vilkår

Sambla får 9/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr lånebeløp fra 5 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og aldersgrense. Helhetsvurdering Sambla får 9,5/10 poeng i vår helhetsvurdering. Ved å la flere banker gi deg et tilbud er det enkelt for deg å velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0