Inneholder markedsføring

Test av Sambla Refinansiering

Sambla Refinansiering
Terningkast 6

Fordeler med Sambla Refinansiering

Sambla er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

 

Sambla har fått svært gode tilbakemelding fra sine kunder på Trustpilot. Vær imidlertid obs på at Sambla ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Fordeler med å benytte finansagent

Sambla er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

 

 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. 

I en slik sammenheng forenkler finansagenter som Sambla jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Om Sambla

Sambla kan hjelpe deg med å få orden på din privatøkonomi og arbeider hardt for at du skal kunne få lavere kostnader på dine lån. De ønsker å være et transparent mellomledd mellom deg og bankene, med et stort fokus på kundeservice og individuell rådgivning. 

 

Sambla ble grunnlagt i Sverige i 2014 og består i dag av over 140 ansatte fordelt på hovedkontoret i Stockholm, Lund og Oslo. De første 2 årene var Sambla kun aktiv på det svenske markedet, men siden høsten 2016 har de også vært på det norske markedet. Frem til nå har de hjulpet mer enn 140 000 kunder med å forbedre sine vilkår på lån og kreditter, og de har også fått svært gode tilbakemeldinger fra kundene sine på Trustpilot. 

 

Sambla sine verdier bygger på transparens, forståelse og effektive løsninger for sine kunder. De har et stort fokus på å rekruttere kompetente medarbeidere og holde et høyt kunnskapsnivå i selskapet. Alle økonomiske rådgivere gjennomgår tre måneder med grundig opplæring før de får mulighet til å hjelpe deg som kunde. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at du mottar de beste rådene og får rett svar på alle dine spørsmål.

Fordeler med Sambla

Ulemper med Sambla

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Sambla kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. 

 

Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. Sambla tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Sambla er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: nom.rente 9,50, Eff.rente 9,92%, 100.000,-, o/9 år, etabl.geb. 0,-, Totalt: 149 141,-

Ofte stilte spørsmål om Sambla

Sambla er en uavhengig finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke om lån eller refinansiering via Sambla-

 

Sambla forenkler prosessen for deg slik at du kun trenger å sende en søknad, og basert på den få svar fra flere banker

Du må være over 23 år, ha registrert inntekt  på over 12500 kr per mnd og ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger for å søke om refinansiering eller forbrukslån hos Sambla

Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om forbrukslån eller refinansiering via Sambla

Da renten settes individuelt vet du ikke hvilket tilbud du får før bankene har behandlet din søknad. Det er derfor smart å hente tilbud på refinansiering hos flere banker.

Denne jobbe forenkler Sambla for deg. Du sender kun inn en søknad, og basert på denne kan du deretter få tilbud fra bankene Sambla samarbeider med. Bankene vet da at de konkurrerer om deg som kunde, og du kan enkelt velge den banken som gir deg de beste betingelsene.

Sambla er en finansagent som hjelper deg med å sammenligne refinansiering og forbrukslån hos en rekke banker. Dette er helt uforpliktende og kostnadsfritt, og du kan deretter velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

Lån og refinansiering uten sikkerhet har en høyere rente enn lån med sikkerhet.  Renten er fra 6,17% og settes individuelt basert på din økonomi.

Ja, du kan betale ned refinansieringslånet raskere enn planlagt dersom du ønsker det. Enten ved å betale høyere avdrag, eller ved å betale ned hele lånet.

Ja, du kan samle flere lån eller kredittkort i et nytt lån ved å søke om refinansiering hos Sambla

Sambla får svar fra alle sine samarbeidsbanker innen 24 timer

Nei, det er helt uforpliktende og gratis å søke om lån eller refinansering hos Sambla

Sambla får en godtgjørelse fra bankene de samarbeider med. Dette medfører ingen ekstra kostnader for deg.

10
Sambla Refinansiering

Brukeropplevelse
9
Renter og gebyrer
8.7
Vilkår
9
Helhetsvurdering
9.5

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse

Sambla får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Sambla har en god og oversiktlig hjemmeside med artikler og ofte stilte spørsmål. Man kan også ringe dem for å få raskt svar på spørsmål. Søknadsprosessen er enkel, og du får tilbud fra flere banker ved å sende inn en søknad.

 

Renter og gebyrer:

Sambla får 8,7/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Laveste rente er 6,17%. Renten settes individuelt, men ved å få tilbud fra flere banker er det enkelt å sammenligne de forskjellige tilbudene man får

 

Vilkår

Sambla får 9/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr lånebeløp fra 5 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og aldersgrense. Helhetsvurdering Sambla får 9,5/10 poeng i vår helhetsvurdering. Ved å la flere banker gi deg et tilbud er det enkelt for deg å velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0