Sbanken Refinansiering

Sbanken Refinansiering

(2 vurderinger)
Gi din vurdering

Annonselink


Ingen etableringsgebyr
Ingen termingebyr
Lav effektiv rente

Rente: 7,99% – 19,98%
Beløp: 25 000 – 500 000
Nedbetaling: 15år

Eff. Rente 8,99 %. 95 000 kr o/5 år. Kostnad 22 328 kr. Totalt 117 328 kr.

Sbanken (tidligere Skandiabanken) en norsk bank med hovedkontor i Bergen. Banken er en ren nettbank, og har ingen filialkontor. 

Banken tilbyr også andre bankprodukter som kredittkort, brukskonto, boliglån, billån, sparekonto m.m. 
Sbanken tilbyr en rente på mellom 7,99 og 19,98 prosent. I tillegg er det ingen etableringsgebyr eller termingebyr. Gjennomsnittsrenten er på 9,90%.

Refinansiering fra Sbanken

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån, og på den måten få bedre oversikt over økonomien. Du vil som oftest få lavere rente og bedre betingelser ved å ta opp et nytt lån for å betale ned slik kredittgjeld og dyre smålån. 

Ikke bare får du bedre oversikt over økonomien din med kun en regning i måneden, men som regel lønner det seg også økonomisk da du får bedre betingelser.  Med Sbanken kan du låne mellom 25 000 og 500 000 kroner, og refinansieringslånet betales ned over inntil 15 år.

Sbanken tilbyr også forbrukslån der du selv velger hva pengene skal brukes til.

Fordeler

 • Blant markedets laveste renter
 • Tilbyr refinansiering
 • Ingen etableringsgebyr
 • Ingen termingebyr
 • Mulighet for betalingsforsikring

Ulemper

 • Ikke mulig med avdragsfrihet eller renteutsettelse

Hvilke krav stilles hos Sbanken?

For å få innvilget refinansiering fra Sbanken må du være over 23 år gammel, du kan ikke ha aktive inkassosaker på deg og du må ha en inntekt på minimum 300 000 kroner. Sbanken foretar en kredittsjekk av alle søkere, og dette sammen med opplysningene fra søknaden vil avgjøre hvilken rente du kan få på ditt lån.

Betalingsforsikring

Hos Sbanken har du mulighet til å tegne betalingsforsikring som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Dette er en forsikring som hjelper deg økonomisk ved uforutsette hendelser, og vi anbefaler at du setter deg inn i vilkår og regler dersom du ønsker å kjøpe denne forsikringen. 

Forsikringen må bestilles under utfylling av lånesøknaden hos Sbanken

 • Sykdom/sykemelding
 • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering
 • Sykehusinnleggelse
 • Fullt tap av arbeidsførhet
 • Dødsfall

Ved sykdom/sykehusinnleggelse vil det løpe en kvalifiseringstid på 90 dager, mens denne er satt til 30 dager for ufrivillig arbeidsledighet/permittering og sykehusinnleggelse. Karensperioden (fredningstid) varierer derimot ut ifra det enkelte tilfelle, og er satt til 30 dager for sykdom/sykehusinnleggelse og ufrivillig arbeidsledighet/permittering, og 3 dager for sykehusinnleggelse.

For sykdom/sykemelding, ufrivillig arbeidsledighet/permittering og sykehusinnleggelse (gjelder kun for selvstendig næringsdrivende) dekker betalingsforsikringen det månedlige terminbeløpet i inntil 12 måneder per skadetilfelle, og til sammen 36 måneder gjennom hele låneperioden. Forsikringen har også et tak på 10 000 kroner per måned.

Ved ufrivillig arbeidsledighet, ufrivillig permittering og fullt tap av arbeidsførhet dekker forsikringen månedlige renter og avdrag hver måned inntil maksimalt 36 måneder i løpet av den totale låneperioden. Forsikringen har en begrensning på 15 000 kroner per måned, og gjelder i maksimalt 12 måneder per skadetilfelle.

Ved dødsfall dekkes inntil 500 000 kroner av det utestående forsikrede lånebeløpet.

Prisen for Sbanken betalingsforsikring er 7,3% av ditt terminbeløp betales etterskuddsvis (belastes sammen med månedlig terminbeløp).

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Sbanken kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. 

Sbanken tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Renter og gebyrer
Info om banken
Vilkår
Detaljer
Nominell rente fra
Nominell rente til
Lånebeløp fra
25000,-
Lånebeløp til
500000,-
Maks nedbetaling
15år
Aldersgrense
23år
Gebyrer
Etableringsgebyr
Termingebyr
Fakturagebyr
Sbanken Refinansiering
Eff. Rente 8,99 %. 95 000 kr o/5 år. Kostnad 22 328 kr. Totalt 117 328 kr.

Annonselink

Din liste

Sammenlign
FJERN ALLE
SAMMENLIGN
0