Refinansier dyre smålån og spar penger

Betaler du mye i gebyrer til flere lånetilbydere, eller har lån som ikke er konkurransedyktige? Du kan spare mye på å samle lånene ved å refinansiere og samle i ett lån. Det kan gi mye lavere renter og gir en mye bedre oversikt over egen økonomi.

Det er litt sånn som reklamen for Storebrand pensjon: «Skal bare sjekke denne lyspæren først. Skal bare alfabetisere platesamlingen først, osv.». Det er lett å utsette denne jobben, for det kan virke som en langvarig prosess å få oversikt over beste lånetilbud. Man må sjekke renter, gebyrer og alle kriterier som gjelder fra hver bank og lånetilbyder.

I vår test av refinansiering har gjort det enklest mulig for deg som vil få en bedre oversikt og rimeligere lånebetingelser.

Vi sjekker de generelle betingelsene for deg og rangerer de beste lånetilbyderne.

Et eksempel:

Dersom du har 3 lån med en samlet sum på kr 100.000,- og 15% rente i snitt, så kan du istedenfor samle dette i ett lån. Dersom det gjenstår 7 år av nedbetalingen på dine gamle lån og du samler  alle lånene gjennom f.eks. Lendo eller Bank Norwegian og får en rente på 10%, vil du spare kr 22.642,- i rentekostnad. I tillegg sparer du gebyret som ofte ligger på kr 40,- pr. måned. Det vil si kr 960,- per. år bare i fakturagebyr!

Ikke utsett noe som bare tar noen få tastetrykk og minutter av din tid. Du kan fort spare tusenvis av kroner.

Vis hele rangeringen i vår test av refinansiering.

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0