Inneholder markedsføring

Test av Lendo Refinansiering

Lendo Refinansiering
Terningkast 6

Fordeler med Lendo Refinansiering

Lendo er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

 

Vær imidlertid obs på at Lendo ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Fordeler med å benytte finansagent

Lendo er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. 

I en slik sammenheng forenkler finansagenter som Lendo jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Om Lendo

Lendo er eid av FINN.no og er en del av Schibsted-konsernet og som er blant Nordens største mediekonsern med over 7700 ansatte i 27 ulike land. I Norge eier Schibsted også selskapene Aftenposten, VG, E24, Bergens Tidene, Dine Penger.

 

Lendo samarbeider med en rekke banker, herunder Gjensidige Bank, yA Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, BB Finans, Svea Finans og Ekspress Bank.
Hos Lendo får du derfor en sammenligning av de beste tilbudene fra forskjellige banker, og du kan deretter velge det beste lånetilbudet.

 

Du får tilbudene i løpet av 24 timer, og de er gyldige i 30 dager.
Du står helt fritt til å velge det tilbudet du selv ønsker, og å søke er helt uforpliktende.

Fordeler med Lendo

Ulemper med Lendo

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Lendo kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. 

 

Lendo tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Lendo er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: Eff. rente 11%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 34,341, totalt kr 154,341

Ofte stilte spørsmål om Lendo

Lendo er en finansagent som er en del av Schibsted-konsernet.

 

Som uavhengig finansagent formidler Lendo forbrukslån, lån og refinansiering. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke om lån eller refinansiering via Lendo.

Lendo forenkler prosessen for deg slik at du kun trenger å sende en søknad, og basert på den få svar fra flere banker

Du må være over 20 år, ha registrert inntekt og ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger for å søke om refinansiering eller forbrukslån hos Lendo

Nei, det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om forbrukslån eller refinansiering via Lendo. Lendo får betalt av bankene de samarbeider med, men dette medfører ingen ekstra kostnader for deg.

Ved refinansiering settes renten individuelt, og du vet derfor ikke hvilket tilbud du får før bankene har behandlet din søknad. Det er derfor smart å hente tilbud på refinansiering hos flere banker.

Denne jobbe forenkler Lendo for deg. Du sender kun inn en søknad, og basert på denne kan du deretter få tilbud fra bankene Lendo samarbeider med.

Bankene vet da at de konkurrerer om deg som kunde, og du kan enkelt velge den banken som gir deg de beste betingelsene.

Lendo er en finansagent som hjelper deg med å sammenligne refinansiering og forbrukslån hos en rekke banker. Dette er helt uforpliktende og kostnadsfritt, og du kan deretter velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

Lån og refinansiering uten sikkerhet har en høyere rente enn lån med sikkerhet.  Renten er fra 5,33% og settes individuelt basert på din økonomi.

10
Lendo Refinansiering

Brukeropplevelse
9
Renter og gebyrer
8.50
Vilkår
9
Helhetsvurdering
10

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Lendo får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Lendo har en god og oversiktlig hjemmeside der du enkelt finner informasjon. Søknadsprosessen er enkel, og du får tilbud fra flere banker ved å sende inn en søknad.

 

Renter og gebyrer:

Lendo får 8,50/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Laveste rente er 6,99%, og gjennomsnittsrenten er 12,1%. Renten settes individuelt, men ved å få tilbud fra flere banker er det enkelt å sammenligne de forskjellige tilbudene man får

 

Vilkår:

Lånet får 9/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr lånebeløp fra 10 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og aldersgrense.

 

Helhetsvurdering:

Lendo får 10/10 poeng i vår helhetsvurdering. Lendo er en annerkjent aktør, og ved å la flere banker gi deg et tilbud er det enkelt for deg å velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0