Inneholder markedsføring

Test av Komplett Bank Refinansiering

Komplett Bank Refinansiering
Terningkast 6

Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet og sparekonti med attraktive vilkår. Komplett Bank ble etablert i 2014 og er en ren nettbank med fokus på forbrukslån, refinansiering og kredittkort.

 

De tilbyr inntil 500 000 i lån med fleksibel nedbetaling, og en svært konkurransedyktig rente. Du bestemmer selv hva du ønsker å bruke pengene til.

Lånet har også avdragsfrihet, så du kan velge å kun betale påløpte renter og gebyrer hver måned. Dette kan være en fordel i perioder med stamt budsjett eller om det dukker opp andre uforutsette utgifter.

 

Ved innvilget lån vil du kunne signere låneavtalen med BankID.

Refinansiering fra Komplett Bank

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån, og på den måten få bedre oversikt over økonomien.

 

Du vil som oftest få lavere rente og bedre betingelser ved å ta opp et nytt lån for å betale ned slik kredittgjeld og dyre smålån.

 

Ikke bare får du bedre oversikt over økonomien din med kun en regning i måneden, men som regel lønner det seg også økonomisk da du får bedre betingelser.

Fleksibel Nedbetaling

Komplett Bank tilbyr refinansiering uten sikkerhet med en nominell rente helt ned mot 7,9 %, men den effektive renten er noe høyere enn en del av konkurrentene.

 

Komplett Bank tilbyr imidlertid fleksibel nedbetaling, noe som kan være nyttig i måneder med uforutsette utgifter. Du har mulighet til å betale ned i eget tempo, kravet er at du hver måned betaler minimumsbeløpet på fakturaen.

 

Hos Komplett Bank kan du låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. Du må være fylt 20 år og ikke ha noen tidligere betalingsanmerkninger for å få innvilget lån.

Betalingsforsikring

Hos Komplett Bank har du mulighet til å tegne betalingsforsikring som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Dette er en forsikring som hjelper deg økonomisk ved uforutsette hendelser, og vi anbefaler at du setter deg inn i vilkår og regler dersom du ønsker å kjøpe denne forsikringen.

 

Forsikringen kan bestilles under utfylling av lånesøknaden hos Komplett Bank.

  • Dødsfall
  • Fullt tap av arbeidsførhet
  • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering

 

Ved dødsfall dekkes inntil 500 000 kroner av det utestående forsikrede lånebeløpet.

 

Ved tap av arbeidsførhet, ufrivillig arbeidsledighet eller permittering dekker erstatningen det høyeste beløpet av enten månedlig terminbeløp eller 2 % av utestående saldo.

Forsikringen er begrenset til maksimalt 13 000 kroner per måned i maksimalt 12 måneder per skadetilfelle og totalt 36 måneder i løpet av forsikringsperioden.

Betalingsforsikring hos Komplett Bank koster 0,25 % av utestående saldo hver måned. Det vil si at kostnaden reduseres etterhvert som du betaler ned på lånet.

Fordeler med Komplett Bank

Ulemper med Komplett Bank

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Komplett Bank kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld.

 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente.

 

Komplett Bank tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet med fleksibel nedbetaling.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Komplett Bank er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: Eff.rente 16,9 %, 65 000,- o/5 år, etabl.geb. 640,-, totalt: 94 333,-
8
Komplett Bank Refinansiering

Brukeropplevelse
9
Renter og gebyrer
7
Vilkår
5
Helhetsvurdering
5

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Komplett Bank får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Oversiktelig nettside og en enkel og grei søknadsprosess.

 

Renter og gebyrer:

Komplett Bank får 7/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Konkurransedyktig rente, men vi gir trekk for høyt etableringsgebyr ved høy lånesum

 

Vilkår:

Lånet får 5/10 poeng i kategorien Vilkår. Du kan låne fra 10 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid, responstid og aldersgrense.

 

Helhetsvurdering:

Komplett Bank får 5/10 poeng i vår helhetsvurdering for et godt og konkurransedyktig lånetilbud.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0