Inneholder markedsføring

Test av Bank Norwegian Refinansiering

Bank Norwegian Refinansiering
Terningkast 5

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr refinansiering uten sikkerhet for privatpersoner. I tillegg til refinansiering tilbyr Bank Norwegian også kredittkort og forbrukslån. 

 

Bank Norwegian er en stor og sikker aktør som tilbyr forbrukslån med noen av de beste rentene på markedet. De ønsker ved hjelp av teknologi og innovasjon å lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for kundene. Du vil at du alltid skal kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos Bank Norwegian. 

 

Du velger selv nedbetalingstid, og maksimal nedbetalingstid er 15 år. 

 

Hos Bank Norwegian kan du velge å signere lånedokumentene elektronisk via BankID, slik at utbetalingen går raskere. Du vil også automatisk få gratis brukskonto og nettbank ved opprettelse av avtale.

Refinansiering fra Bank Norwegian

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån, og på den måten få bedre oversikt over økonomien. Du vil som oftest få lavere rente og bedre betingelser ved å ta opp et nytt lån for å betale ned slik kredittgjeld og dyre smålån. 

 

Ikke bare får du bedre oversikt over økonomien din med kun en regning i måneden, men som regel lønner det seg også økonomisk da du får bedre betingelser. Med Bank Norwegian kan du låne mellom 5000 og 600 000 kroner, noe som er det høyeste beløpet i vår test blant lån uten sikkerhet. 

 

Med refinansiering, kan lånet betales ned over inntil 15 år.

Hvilke krav stilles ved refinansiering hos Bank Norwegian

For å få refinansiering fra Bank Norwegian må du være over 23 år gammel, ha norsk statsborgerskap og at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Bank Norwegian foretar en kredittsjekk av alle søkere, og dette sammen med opplysningene fra søknaden vil avgjøre hvilken rente du kan få på ditt lån.

Betalingsforsikring

Hos Bank Norwegian har du mulighet til å tegne betalingsforsikring som gir deg ekstra trygghet i hverdagen. Dette er en forsikring som hjelper deg økonomisk ved uforutsette hendelser, og vi anbefaler at du setter deg inn i vilkår og regler dersom du ønsker å kjøpe denne forsikringen.

 

Forsikringen kan bestilles under utfylling av lånesøknaden hos Bank Norwegian.

  • Tap av liv
  • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering
  • Fullt tap av arbeidsførhet
  • Sykehusinnleggelse

 

Ved dødsfall slettes forbruksgjeld hos Bank Norwegian med inntil 500 000 kroner. Ved ufrivillig tap av arbeid eller arbeidsuførhet dekkes 1/30 av månedlige avdrag og renter i inntil 12 måneder (maksimalt 36 måneder i hele låneperioden). Forsikringen er begrenset til 10 000 kroner per måned.

 

For sykehusinnleggelse dekkes 1/30 av månedlige renter og avdrag per dag. Forsikringen er begrenset til 333 kroner per dag, og gjelder i inntil 23 dager.

Hos Bank Norwegian koster betalingsforsikring  5,9 % av ditt terminbeløpet.

Dersom du velger å tegne denne forsikringen binder du deg til en avtaleperiode på fem år, og forsikringspolisen legges da på toppen av din lånesum.

Fordeler med Bank Norwegian

Ulemper med Bank Norwegian

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra Bank Norwegian kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. 

 

Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. 

 

Bank Norwegian tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Bank Norwegian er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler. 

 

Du kan også ha en medsøker på lånet for å øke muligheten for å få innvilget lån. Dette innebærer at du søker sammen med en annen person, og at denne personens økonomi tas med i betraktningen i forbindelse med behandling av søknaden din. Dette vil også kunne gi deg lavere rente på lånet. 

 

Dersom du ikke betaler lånet, vil krav kunne rettes mot medsøker.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: Eff. rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-
9

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Bank Norwegian får 8/10 poeng for brukeropplevelse. Dette er basert på en god og oversiktelig hjemmeside der du enkelt finner informasjon. Søknadsprosessen er enkel og rask, og du får svar med en gang.

 

Renter og gebyrer:

Bank Norwegian får 8/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Bank Norwegian har lave etableringsgebyrer og termingebyrer (bl.a. kr 0,- i etableringsgebyr for lån inntil 15 000 kroner). Bank Norwegian tilbyr også en lav rente (men vær obs på at renten settes individuelt).

 

Vilkår:

Lånet får 8/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr et fleksibelt lån (fra 5000 – 600 000 kroner), og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid, aldersgrense og responstid.

 

Helhetsvurdering:

Bank Norwegian får 8/10 poeng i vår helhetsvurdering. Bank Norwegian er en stor, sikker og annerkjent aktør som er blant de største forbrukslånbankene i Norge. Mindre oversiktelig nettside enn konkurrentene trekker noe ned.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0