Inneholder markedsføring

Test av Axo Finans Refinansiering

Axo Finans Refinansiering
Terningkast 6

Fordeler med Axo Finans Refinansiering

Axo Finans er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

 

Vær imidlertid obs på at axo ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke

Fordeler med å benytte finansagent

Axo Finans er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. I en slik sammenheng forenkler finansagenter som axo Finans jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Om Axo Finans

Axo Finans er en uavhengig finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til axo for å låne penger, sendes søknaden inn til flere forskjellige banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. 

 

Axo samarbeider med en rekke banker, herunder Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, BN Bank, yA Bank, Resurs Bank, Ekspress Bank og Bluestep Finans.Hos axo får du derfor en sammenligning av de beste tilbudene fra forskjellige banker, og du kan deretter velge det beste lånetilbudet. 

 

Lånetilbudet du får er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager. Dersom du takker ja til lånetilbudet, vil du normalt motta pengene innen 1-3 virkedager.

Fordeler med Axo

Ulemper med Axo

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra axo Finans kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. 

 

Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. Axo Finans tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Axo Finans er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.

Ofte stilte spørsmål om Axo finans

Axo Finans er en uavhengig finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke om lån eller refinansiering via Axo Finans.

Du må være over 25 år. ha registrert inntekt og ikke ha noen aktive inkassosaker for å søke om refinansiering eller forbrukslån hos Axo Finans

Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om forbrukslån eller refinansiering via Axo Finans

Da renten settes individuelt, er det smart å hente tilbud på refinansiering hos flere banker.

 

Denne jobbe forenkler Axo Finans for deg. Du sender kun inn en søknad, og basert på denne kan du deretter få tilbud fra bankene Axo Finans samarbeider med. Bankene vet at de konkurrerer om deg som kunde, og du kan enkelt velge den banken som gir deg de beste betingelsene.

Axo Finans er en finansagent som hjelper deg med å sammenligne refinansiering og forbrukslån hos en rekke banker. Dette er helt uforpliktende og kostnadsfritt, og du kan velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

Lån og refinansiering uten sikkerhet har en høyere rente enn lån med sikkerhet.  Renten er fra 4,90% og settes individuelt basert på din økonomi.

Du kan samle flere lån eller kredittkort i et nytt lån ved å søke om refinansiering hos Axo Finans.

 

Målet med en refinansiering er å få bedre vilkår og lavere kostnader enn du hadde tidligere.

Nei, det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke om refinansiering hos Axo Fnans.

Axo Finans får en godtgjørelse fra bankene de samarbeider med. Dette medfører ingen ekstra kostnader for deg.

10
axo Finans Refinansiering

Brukeropplevelse
9
Renter og gebyrer
8.50
Vilkår
8.5
Helhetsvurdering
10

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Axo får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Axo har en god og oversiktlig hjemmeside der du enkelt finner informasjon. De har også en lånekalkulator, spørsmål og svar, samt mulighet for chat på nettsiden. Søknadsprosessen er enkel, og du får tilbud fra flere banker ved å sende inn en søknad.

 

Renter og gebyrer:

Axo får 8,5/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Laveste rente er 6,81%. Renten settes individuelt, men ved å få tilbud fra flere banker er det enkelt å sammenligne de forskjellige tilbudene man får

 

Vilkår

Lånet får 8,5/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr lånebeløp fra 10 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og aldersgrense.

 

Helhetsvurdering

Axo får 10/10 poeng i vår helhetsvurdering. Ved å la flere banker gi deg et tilbud er det enkelt for deg å velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0