Inneholder markedsføring

Test av Axo Finans Refinansiering

Axo Finans Refinansiering
Terningkast 6

Fordeler med Axo Finans Refinansiering

Axo Finans er en finansagent som lar deg søke forbrukslån hos en rekke banker ved å kun fylle ut en søknad. Bankene må da konkurrere om deg, og du kan velge tilbudet fra den banken som gir deg de beste vilkårene. 

 

Vær imidlertid obs på at axo ikke samarbeider med alle banker. Samtidig er det helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke

Fordeler med å benytte finansagent

Axo er en såkalt finansagent – det vil si at de formidler din søknad til bankene de samarbeider med. For deg koster ikke denne tjenesten noe, og du kan få lånetilbud fra flere banker basert på en søknad. 

 

Renten på et lån settes individuelt basert på din økonomi, og vi anbefaler derfor å søke lån hos flere banker for å kunne sammenligne tilbudene og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet. I en slik sammenheng forenkler finansagenter som axo jobben for deg, da de tar seg av jobben med å hente inn tilbudene for deg. Deretter kan du enkelt sammenligne tilbudene du mottar.

Om Axo

Axo Finans er en uavhengig finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til axo for å låne penger, sendes søknaden inn til flere forskjellige banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. 

 

Axo samarbeider med en rekke banker, herunder Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, BN Bank, yA Bank, Resurs Bank, Ekspress Bank og Bluestep Finans.Hos axo får du derfor en sammenligning av de beste tilbudene fra forskjellige banker, og du kan deretter velge det beste lånetilbudet. 

 

Lånetilbudet du får er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager. Dersom du takker ja til lånetilbudet, vil du normalt motta pengene innen 1-3 virkedager.

Fordeler med Axo

Ulemper med Axo

Hva kan lånet brukes til?

Med refinansiering fra axo kan du refinansiere flere smålån, kredittkort eller annen gjeld. Du vil ofte kunne spare mye på å refinansiere dersom du har flere kredittkort eller smålån som du ikke får betalt ned raskt. 

 

Kredittkort har ofte en rente på 25-30%, mens et forbrukslån ofte kan ha en rente på 12-15%. Du får bedre oversikt, færre gebyrer og bedre rente. Axo Finans tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Refinansiering fra Axo er et lån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å stille sikkerhet i eiendeler.

Vilkår for å søke

Gebyrer

Eksempel: e .rente 15,9%, 100 000,-, o/5 år, Kost. 40256,-, Totalt: 140256,-
10

Testen er utført ved at vi gir karakter i forskjellige kategorier. De forskjellige kategoriene vektes forskjellig, og det settes en karakter basert på dette. Slik vektes kategoriene i testen:

 

  • Brukeropplevelse: 10%
  • Renter og gebyrer: 50%
  • Vilkår: 30%
  • Helhetsvurdering: 10%

 

Brukeropplevelse:

Axo får 9/10 poeng for brukeropplevelse. Axo har en god og oversiktlig hjemmeside der du enkelt finner informasjon. De har også en lånekalkulator, spørsmål og svar, samt mulighet for chat på nettsiden. Søknadsprosessen er enkel, og du får tilbud fra flere banker ved å sende inn en søknad.

 

Renter og gebyrer:

Axo får 8,5/10 poeng i kategorien Renter og gebyrer. Laveste rente er 6,81%. Renten settes individuelt, men ved å få tilbud fra flere banker er det enkelt å sammenligne de forskjellige tilbudene man får

 

Vilkår

Lånet får 8,5/10 poeng i kategorien Vilkår. De tilbyr lånebeløp fra 10 000 – 500 000, og vi har bl.a. vektlagt faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og aldersgrense.

 

Helhetsvurdering

Axo får 10/10 poeng i vår helhetsvurdering. Ved å la flere banker gi deg et tilbud er det enkelt for deg å velge den banken som gir deg de beste vilkårene.

annonselenke

Best Refinansiering
Logo
Sammenlign tilbud
  • Total (0)
Sammenlign
0