Refinansier dyre smålån og spar penger

Refinansier dyre smålån og spar penger

Betaler du mye i gebyrer til flere lånetilbydere, eller har lån som ikke er konkurransedyktige? Du kan spare mye på å refinansiere og samle smålånene i ett lån. Dette kan gi deg en lavere renter og en bedre oversikt over din egen økonomi.

Det er litt sånn som reklamen for Storebrand pensjon: «Skal bare sjekke denne lyspæren først. Skal bare alfabetisere platesamlingen først, osv.». Det er lett å utsette denne jobben, for det kan virke som en langvarig prosess å få oversikt over beste lånetilbud. Man må sjekke renter, gebyrer og alle kriterier som gjelder fra hver bank og lånetilbyder.

I vår oversikt over beste refinansiering har gjort det enklest mulig for deg som vil få en bedre oversikt og rimeligere lånebetingelser.

Vi sjekker de generelle betingelsene for deg og rangerer de beste lånetilbyderne.

Et eksempel:

Dersom du har 3 lån eller kredittkort med en samlet sum på kr 100.000,- og 15% rente i snitt, så kan du istedenfor samle dette i ett lån.

Dersom det gjenstår 7 år av nedbetalingen på dine gamle lån og du samler  alle lånene gjennom f.eks. Lendo eller Axo og får en rente på 10%, vil du spare kr 22.643,- i rentekostnad. I tillegg får du kun en lånegiver og en faktura å forholde deg til!

Ikke utsett noe som bare tar noen få tastetrykk og minutter av din tid. Du kan fort spare tusenvis av kroner.

Best Refinansiering
Best Refinaniseing er en uavhengig finansportal og tjenesten er helt gratis og uforpliktende å benytte. 

Best Refinansiering får en provisjon på alle lån som blir innvilget.
Sammenlign
Refinansiering
Informasjon
Om ossPersonvern
Copyright © 2021 – 2023 Best-Refinansiering.no

Din liste

Sammenlign
FJERN ALLE
SAMMENLIGN
0
dicestorecarundocrossmenulistlayerssort-amount-asc